Diensten

Communicatie

Logo Froekje Panis Communicatie
Mijn ervaring maakt dat ik strategisch advies combineer met praktische kennis. Ik adviseer campagnes die in uw bedrijf goed uitvoerbaar zijn. Veel bedrijven hebben weinig tijd om zelf in hun communicatie-activiteiten te steken, dan moet communicatie dus goed georganiseerd zijn.

 

Advies, sparren, projectmanagement, of de uitvoering van een campagne; ik help u er graag mee!

 

Tekst

De boodschap van uw bedrijf omzetten naar heldere, duidelijke en pakkende tekst. Voor uw website, artikel, blog, brochure, advertentie of campagne. Mijn specialisme is het vertalen van complexe materie en vakjargon naar ‘jip-en-janneketaal’.

 

Social media

Een goede social media strategie draagt bij aan het imago van uw bedrijf. Met mijn opleiding en ervaring in communicatie kan ik u garanderen dat uw imago bij mij op één staat. Daarnaast ben ik taalkundig sterk, iets wat voor veel social media managers in mindere mate geldt. Ik ben creatief in het bedenken van posts en heb een hands-on mentaliteit: ik ga zelf op zoek naar interessante content om te delen. Als u wilt, kunt u de uitvoering volledig aan mij overlaten.

 

Training & coaching

Ik heb veel ervaring met het bepalen van social media strategieën en de uitvoering hiervan. Ook heb ik hier een speciale opleiding voor gevolgd. Daarnaast heb ik een opleiding tot trainer gevolgd: ik weet hoe mensen leren en dus hoe ik hen het best iets kan overbrengen. De lesstof in mijn training blijft echt hangen!