Afscheid bij van Boekel

Gisterenavond nam ik afscheid bij Van Boekel accountants en adviseurs. Anderhalf jaar lang verzorgde ik voor dit kantoor diverse communicatieprojecten; het B4B magazine, alle social media activiteiten, contentmanagement en adviseur op communicatie gebied. Lees meer

Gisterenavond nam ik afscheid bij Van Boekel accountants en adviseurs. Anderhalf jaar lang verzorgde ik voor dit kantoor diverse communicatieprojecten; het B4B magazine, alle social media activiteiten, contentmanagement en adviseur op communicatie gebied.

Een flinke opdracht van anderhalf jaar in een leuk team dat aanvoelt als een familie! Nogmaals heel erg bedankt Van Boekel accountants en adviseurs voor de leuke tijd! Het afscheid is niet helemaal definitief: ik blijf betrokken als coach. Dus tot snel!

Van Boekel

 

MAGAZINE VOOR VAN BOEKEL ACCOUNTANTS

Het grootste project dat ik deed voor Van Boekel was het B4B Magazine, dat twee keer per jaar uitkomt.

Hoe profileer je een accountantskantoor als je inhoudelijk niets mag vertellen over klanten? Door de klanten in het zonnetje te zetten! In het B4B magazine mogen zij hun verhaal vertellen en zichzelf profileren.

Ik nam de interviews af en schreef de artikelen, stuurde de opmaak aan, deed het complete projectmanagement en was eindredacteur. Een erg leuke opdracht!

Magazine VBA

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin
Afscheid bij van Boekel

Comments are closed.