Froekje wordt bestuurslid CCB

Zeer vereerd was ik toen ik gevraagd werd en natuurlijk heb ik ‘ja’ gezegd: ik treed toe tot het bestuur van de Communicatieclub Bourgondië (CCB).

Lees meer

Zeer vereerd was ik toen ik gevraagd werd en natuurlijk heb ik ‘ja’ gezegd: ik treed toe tot het bestuur van de Communicatieclub Bourgondië (CCB). Deze grootste regionale vakvereniging van Nederland is in de eerste plaats een ontmoetingsplatform voor communicatieprofessionals. Daarnaast geldt de vereniging ook als een belangrijk netwerk in Brabant. Kennis delen over ontwikkelingen binnen het vakgebied, gelardeerd met een Bourgondisch tintje, vormt de hoofdmoot van de bijeenkomsten.

Zoals je misschien weet, ben ik een groot voorstander van kennisuitwisseling. De meeste kennis over je vakgebied doe je op tijdens je werk, niet tijdens je studie. Waarom zou je al die kennis voor jezelf houden? Ik heb erg veel zin om als bestuurslid te kunnen bijdragen aan deze uitwisseling van kennis in het communicatievak. En dat bourgondische karakter van de club spreekt me natuurlijk ook aan!

Facebooktwitterpinterestlinkedin
Froekje wordt bestuurslid CCB

Comments are closed.