Nieuwe workshops bloggen voor Zorgbelang Brabant

In de workshop bloggen neem ik de deelnemers met veel praktische adviezen mee in een stappenplan om een blog te schrijven. “Super bedankt, ik heb hier echt veel aan gehad” en “ik hoop dat je dit vaker doet, want je bent er heel goed in” waren twee van de reacties. Lees meer

Voor Academie Zorgbelang mocht ik mijn workshop bloggen weer geven. Met veel praktische adviezen nam ik de deelnemers mee in mijn stappenplan om een blog te schrijven. Ze gingen heel enthousiast aan de slag. “Super bedankt, ik heb hier echt veel aan gehad” en “ik hoop dat je dit vaker doet, want je bent er heel goed in” waren twee van de reacties na de workshop.

 

Workshop bloggen

Workshop bloggen

De workshop was verdeeld over twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel maakten de deelnemers aan de hand van mijn stapsgewijze instructies zelf een opzet voor hun blog (onderwerp, centrale vraag, structuur, alinea-indeling, etc.). Het huiswerk: schrijf deze opzet uit tot een conceptversie van je blog. De week daarna, tijdens deel twee, kregen ze duidelijke feedback op hun conceptversie, aanwijzingen om hun blog nog verder te verbeteren, instructies over SEO (zoekmachine-optimalisatie) en tips voor het delen op social media. De blogs zijn allemaal gepubliceerd.

Na de workshop hebben alle deelnemers een praktische handleiding meegekregen. Aan de hand van dit stappenplan kunnen ze in de toekomst zelfstandig een blog schrijven, op een gestructureerde manier, in niet al te veel tijd. Zo is het resultaat van de workshop geborgd.

Binnenkort zal ik dezelfde workshop geven aan een nieuwe groep deelnemers van Zorgbelang Brabant Zeeland.

Lees hier meer informatie over mijn workshop bloggen.

 

Workshop bloggen Zorgbelang

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin
Nieuwe workshops bloggen voor Zorgbelang Brabant

Comments are closed.