Nieuwe workshops bloggen voor Zorgbelang Brabant

In de workshop bloggen neem ik de deelnemers met veel praktische adviezen mee in een stappenplan om een blog te schrijven. “Super bedankt, ik heb hier echt veel aan gehad” en “ik hoop dat je dit vaker doet, want je bent er heel goed in” waren twee van de reacties. Lees meer

Nieuwe workshops bloggen voor Zorgbelang Brabant

Voor Academie Zorgbelang gaf ik een workshop bloggen. Met veel praktische adviezen nam ik de deelnemers mee in een stappenplan om een blog te schrijven. Ze gingen heel enthousiast aan de slag. “Super bedankt, ik heb hier echt veel aan gehad” en “ik hoop dat je dit vaker doet, want je bent er heel goed in” waren twee van de reacties na de workshop.

Workshop bloggen

Workshop bloggenDe workshop was verdeeld over twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel hadden de deelnemers zelf een opzet gemaakt voor hun blog, aan de hand van mijn duidelijke instructies. In deel twee kregen ze duidelijke feedback en aanwijzingen om hun blog nog verder te verbeteren. De blogs zijn allemaal gepubliceerd.

Na de workshop hebben alle deelnemers een praktische handleiding meegekregen. Aan de hand van dit stappenplan, kunnen ze in de toekomst zelfstandig een blog schrijven, op een gestructureerde manier, in niet al te veel tijd. Zo is het resultaat van de workshop geborgd.

Binnenkort zal ik dezelfde workshop geven aan een nieuwe groep deelnemers van Zorgbelang Brabant Zeeland.

Lees hier meer informatie over mijn workshop bloggen.

 

Workshop bloggen Zorgbelang

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Comments are closed.