Social media trainingen voor John Beerens Academy

In de training ‘het zinvol inzetten van social media’ leer ik kappers hoe zij met weinig moeite de relatie met hun klant kunnen versterken en (nieuwe) klanten aan zich kunnen binden. Lees meer

De John Beerens Academy leert kappers hoe zij succesvol kunnen ondernemen. Natuurlijk hoort het profileren op social media daar ook bij. Censor, het trainingsbureau achter de John Beerens Academy, heeft mij gevraagd om de social media training te geven. Deze heb ik ‘het zinvol inzetten van social media’ genoemd.

Praktische social media training

In deze training leer ik kappers hoe zij social media kunnen inzetten om de relatie met hun klanten te versterken en nieuwe klanten aan zich te binden. Natuurlijk krijgen zij genoeg tips en trucs aangereikt om dit met weinig moeite en in weinig tijd te doen, want de meeste kappers zitten niet graag achter de computer. De kappers leren welke kanalen er zijn en wat past bij hun doelgroep en doelstellingen. Ze leren hoe ze echt interactie krijgen met hun fans en hoe dat meer likes, volgers en reacties, maar zeker ook nieuwe klanten oplevert. Tijdens de training gaan we meteen aan de slag, zodat ze een aantal goede berichten klaar hebben staan. Aan het einde van de dag zullen de kappers bruisen van de inspiratie voor nieuwe berichten!

Meer info op de website van de John Beerens Academy.

 

johnbeerens

Facebooktwitterpinterestlinkedin
Social media trainingen voor John Beerens Academy

Comments are closed.