Verlenging van opdracht bij Kwantum

Elke maand verzorg ik de interne nieuwsbrief #inHuis, die gelezen wordt door de ruim 2.000 medewerkers van de Homefashion Group (Kwantum). Dit doe ik al anderhalf jaar en de opdracht is onlangs weer verlengd. Lees meer

Verlenging van opdracht bij Kwantum

Sinds anderhalf jaar verzorg ik de interne nieuwsbrief van Kwantum en de onderliggende Home Fashion Group. Deze opdracht is onlangs weer verlengd. Het is een superleuke opdracht, dus daar ben ik heel blij mee!

Kwantum nieuwsbrief #inHuis

 

Elke maand verzorg ik de interne nieuwsbrief #inHuis, die gelezen wordt door de ruim 2.000 medewerkers van de Homefashion Group.

Deze nieuwsbrief is onderdeel van de internal branding campagne en is belangrijk voor de employee journey. Ik heb de redactieformule van de nieuwsbrief mee uitgedacht en ben nu projectleider. In de anderhalf jaar dat ik dit doe, zijn de medewerkers trotser geworden op hun bedrijf. En dat was nou net de bedoeling!

Froekje Panis Communicatie verzorgt de nieuwsbrief elke maand van begin tot einde: vanuit een redactieformule haal ik input op bij alle afdelingen van Kwantum (hoofdkantoor, winkels in Nederland en België en distributiecentrum) en de achterliggende Home Fashion Group. Deze input verwerk ik tot minimaal twaalf artikelen, geschreven in de copy huisstijl (tone of voice) van Kwantum. Na akkoord op de teksten wordt dit opgemaakt volgens het vaste stramien. De opgemaakte vorm wordt aangeleverd bij de communicatieafdeling van Kwantum, die er alleen nog akkoord op hoeft te geven. Vervolgens zorg ik voor publicatie.

Dit soort projecten vind ik echt het allerleukst! Natuurlijk het schrijven, maar ook omdat ik zelf de touwtjes in handen heb en alle verantwoordelijkheid krijg. Ik ben degene die het project elke maand opstart en die ervoor zorgt dat er iets moois ligt op de publicatiedatum. Soms moet ik daar even ‘wat harder aan trekken’, maar dat maakt dat het eindresultaat alleen maar meer voldoening geeft!

Kwantum opdracht

 

Wil je weten wat voor opdrachten ik nog meer doe? Bekijk dan hier enkele recente projecten.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Comments are closed.